Bar Cosa Nostra: the hottest pizza & party in Rotterdam
06-42361791
7 dagen per week!
06-17434238
12:00 – 23:00 uur
Koop je Ticket online!

Social Club: Bar Cosa Nostra

Party People opgelet! Elke maand organiseren wij de hardste & gezelligste party’s met iedere maand een nieuw thema (oldschool, hardcore, lounge en chill). Feesten in het leukste lounge restaurant in Rotterdam? Kom langs en laat je verrassen!

Kwaliteit eten & drinken

Passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Bar Cosa Nostra komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij ons de hoofdrol. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen, we zorgen voor een fantastische avond,

Social Club

Social Club: Cosa Nostra is dé netwerk borrel van Nederland! Wij zijn een open social club waaraan iedereen kan deelnemen. Het is de plek om interessante mensen te ontmoeten en zakelijk te sparren. Wij nodigen je van harte uit om op onze social club meetings & party's om te genieten van een geweldige avond en zo je netwerk uit te breiden.

Supersnelle bezorging

Bar Cosa Nostra laat je proeven dat gezond en lekker eten hand in hand kunnen gaan. Met (h)eerlijke en dagverse producten zijn wij in de weer om juist jou vitaal en krachtig te laten zijn. Snelle bezorgservice (gemeente Rotterdam) van warme en koude gerechten, salades, snacks, smoothies en juices.

0

Aantal gerechten

0

Bezoekers per dag

0

Aantal jaar ervaring

Bar Cosa Nostra

Bar Cosa Nostra

Reserveer online een tafel

Om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant kan je het beste een tafel online reserveren, dan ben je verzekerd van een leuk avondje uit!

Welkom bij Social Club: Bar Cosa Nostra